Hej

veckan har varit lugn, har pluggat och varit i stan med karin och shoppat lite smått och gott. nu är det helg och pelle är hemma igen, skönt, fast just nu är han inte hemma för han är och lagar gräsklipparen,bärjar bli dags att klippa gräset nu de börjar bli väldigt långt. jag är väldigt trött på vårat väder, igår när jag och karin gick ut från skolan så sken solen och det var jätte varmt, jag åkte hem för att städa och hängde ut mattor och filtar, hörde något konstigt bankande och tittade ut då regnade de världens största regndroppar och sedan brakade åskan igång, ena minuten var det sol och fint, andra minuten så spöregnar det och åskar, värmen har kommit men solen saknas, tycker det är dags för sommaren att komma nu är ju faktiskt snart juni. på lördag skall vi på marknad i holje och förmodligen köpa korvar från delikatessgrabbarna, jätte goda korvar, sen skall vi grilla med pelles föräldrar om vädret tillåter förståss, på söndag eftermiddag kommer mamma hit och skall stanna till torsdag, det skall bli jätte trevligt att bara umgås hon och jag. nu skall jag fixa lite här hemma.

ha de /H


Ny lur

Idag kom min nya lur som jag beställde i lördags, den var fin :) annars har de inte hänt så mycke här, idag tittade solen fram efter att ha varit osynlig väldigt länge, fast lika snabbt kom dessa molnen fram och regnstänken kunde inte hålla sig borta, även fast de bara var en liten skvätt så kunde de inte hålla sig borta :)
idag har jag pluggat men jag och karin tröttnade så vi drog till börjes och fikade istället. imorrn skall vi in till växjö och handla lite, hoppas på fint väder så vi kan fika utomhus. nu ska jag spela alfapet med sarah på betapet, det är ett väldigt roligt nöje och man fastnar lätt fram till småtimmarna :)

ha de/H

detta är min nya skönhet


Kläder

lägger upp en bild på kläderna, ni får tyvärr inte se dom på denna gången :)
det vita linnet har jag under det andra för det var lite genomskinligt :P




Måste bara bjuda på en rolig bild jag fick på musan för en vecka sedan :)

lyckades ta kort precis när hon gäspar :)


tjolahopp

hej på er där ute. vet inte riktigt vad jag skall skriva som vanligt, men får väl berätta för er som är intresserade vad vi gjorde i helgen, i fredags var jag och jenny i stan och handlade lite, köpte lite kläder på gina, 2 linnen och en kjol, ni som känner mig skulle inte tro mig om ni såg kläderna :) sen så fikade vi på askelyckan och handlade lite mat på willys. i lördags så rensade jag och pelle lite på gården och eldade, nu har vi nästan rensat upp bakom hönshuset bara några stockar kvar, blir bra nästa år när gräset börjar växa upp.på lördagskvällen kom jenny och markus och vi grillade grillspett i det kalla vädret, och åt ananaspaj till efterrätt, och drack lite vin såklart.
i söndags var jag lite trött men vi plockade lite på gården och fortsatte elda, imorse åkte mitt hjärta till helsingborg igen för att jobba alltid lika tråkigt.
idag har jag jobbat 4 timmar, inte så mycket jobb nu för det finns nästan inga patienter. på onsdag skall jag och karin ha en bakdag det skall bli kul. nu skall jag se tv.

ha de/H


HV71 svenska mästare

Var i jönköping förra veckan för att fira våra guldhjältar HV71 för deras sm-guld 2010. Det var jag och pelle plus 25000-30000 personer där. underbar känsla och vilken lycka hos alla människor. alla trotsade spöregnet för att fira sina hjältar.

hjältarna anländer


lance ward


teemu laine


johan davidsson





RSS 2.0