hej

som sagt så är jag jätte dålig på att blogga, har börjat jobba på mitt sommar schema och har inte tid eller ork till mycket annat. midsommar var lugn jag jobbade hela helgen.
den 19 juni så firade jag och älsklingen 1 år förlovning och det firade jag med att vara i göteborg med sarah och vara på metaltown, men det var trevligt, mycket dricka och hård musik :)
sommarvädret har iaf kommit, hoppas det håller i sig till nästa vecka då jag skall till gotland, åker ner på tisdagen och hem på söndagen, någon som är sugen på fest på fredagen så hör av er.


vår förlovning förra året


jag och sarah på metaltown, fråga inte hur vi ser ut,lite mycke dricka kanske.




ha de/H


Hej

Hej alla glada där ute. jag är alltid lika kass på att uppdatera men vet aldrig vad jag skall skriva om. sedan jag skrev sist så har ju mamma varit här och det var trevligt, vi var på ullared och vi hittade lite smått och gott. har inte jobbat så mycke den senaste tiden, men på måndag börjar mitt sommarschema, sen jobbar jag hela midsommarhelgen, bra pengar :) på torsdag drar jag till göteborg ,jag och sarah skall bo vid hennes kompis och sen skall vi gå på metaltown, inte direkt min musiksmak men de finns något band man känner till iaf. det skall bli kul, dricka gott och lyssna på musik med sarah kan inte bli annat än bra.. tis 6 juni drar jag till ön och stannar til söndagen, farmor skall begravas på onsdagen så då passade jag på att stanna kvar över helgen, jenny skall också ner då så de blir några dagar tillsammans med henne, de blir great.
denna vecka är man särbo igen, pelle är i linköping och jobbar denna vecka, så vi ses inte på en hel vecka eftersom jag skall iväg i helgen, men det är ju nyttigt att vara ifrån varandra lite sägs det, men jag gillar det inte.

ha de/H




RSS 2.0