han är ju bäst!





så jäkla rolig

Onsdag

Idag har jag varit i skolan och pluggat på förmiddagen, läser just nu medicinsk grundkurs, lite jobbig kurs men det går iaf framåt, tur karin är med utan henne hade jag nog inte kommit så långt. imorrn kommer mitt hjärta hem då skall jag bjuda honom på lasagne, och kolla hvs första match i slutspelet, runt 21 tiden åker vi till växjö och hämtar mamma och irene som kommer och skall hälsa på i helgen, mamma fick ju en biljett till tomas ledin av mig i födelsedagspresent, hon har ju inte fyllt ännu men iaf. så det blir nog en späckad helg, skall till ikea på lördag också, mamma och irene ville dit, tänkte ta dom till ikea i älmhult, det var ju där de startade, det är inget speciellt med det ikea annars men kanske är kul att se något annat ikea än kalmar. vi kommer förmodligen åka till gotland i påsk, syrran och anders skulle ner då me, så då drar vi nog också dit, kul att träffa syrran och var ju ett tag sen man var på ön nu. jag tycker iaf att det kan bli vår nu, vill ha värme, skulle gärna dra en sväng till thailand igen :)
nu ska jag lägga mig i sängen i min ensamhet och läsa se&hör :)

ha de /H





seriesegrare

Ja HV vann ju serien, alltså 1 miljon rikare, skönt. Nu är det timrå som skall slås ut i första omgången i slutspelet, det fixar vi lätt :)


HV71

Ja ikväll avgörs det, kul att det avgörs in i det sista, det räcker med oavgjort för HV för att vi skall ta hem seriesegern. Kom igen nu HV71.


...........

hej. jag är skitdålig på detta med blogg, skriver när jag har lust och vet aldrig vad jag skall skriva om.
i helgen har jag jobbar, lite tråkigt att jobba på helgen eftersom pelle är ju borta på veckorna och jobbar och kommer hem på helgen, så i helgen har jag inte sett så mycket av honom. men pengar behövs ju alltid så jobba måste man ju göra. jag är även i skolan några timmar på förmiddagarna och pluggar, går rätt segt. annars händer det inte så mycket, dagarna går och det går mot varmare tider, vilket jag gillar starkt. nu skall jag kolla tv.

ha de /H


RSS 2.0