Hej

Allt är bara bra här uppe, har börjat jobba, denna vecka jobbade jag alla dagar utom torsdag, så denna helgen såg man inte så mycke av pelle, fast det blir desto mer i helgen för jag är ledig hela helgen, de skall bli så skönt.
Då skall han visa mej tatuerare för nu skall jag tatuera mig igen, sen skall vi till karlskrona, för mamma och tomas skall dit på semester, dom kommer dit på lördag eftermiddag så vi får se om vi drar dit på lördag kväll eller söndag.
I lördgs fick jag klartecken att jag får ledigt vecka 30 i tre dagar, så jag drar till Gotland på onsdagen och ser winnerbäck med sarah och carola, hoppas de blir lika kul som förra gången. Sen stannar jag över helgen, får väl se om pappa gör sitt tandhemhopp som han fick av oss i 50 års present, de hoppas jagvi fixar för jag  vill ju se när han gör det.
ha de bra...

bye bye


de skall bli så jäkla kul

Hej

Nu var det ett tag sen jag skrev här som vanligt, men jag vet inte vad jag skall skriva, och vad ni vill veta...ni får fråga om det är något ni vill veta.... endel undrar vad jag gör om dagarna när jag inte jobbar, jag gör faktiskt inte så mycket, fixar lite hemma och solar typ...
När Pelle är hemma såhittar vi på lite olika saker, den senaste tiden har vi åkt ganska mycke vattenscooter.
Helgen som var så var det tingsryds festival, på fredags kvällen var vi nere på byn och drack lite, det blev en kort visit bara.
På lördagen var vi också nere på byn och drack och lyssnade på melody club, det var trevligt.
Det jag ser fram emot nu är iaf vecka 29 för då skall pelle börja jobba hemma, så han kommer komma hem varje dag, det skall bli riktigt skönt att få hem han varje dag.
Igår kväll såg jag sverige-grekland, det var en bra match för sverige vann ju.
katten mår bra, hon är lite trög bara, får typ kasta ner henne från bordet 100 gånger per dag.... hon lär sig väl =)
ha de bra... bye bye

 min älskling


RSS 2.0