SM-GULD 2010

STÖRST,BÄST&VACKRAST HV71


JAAA nu är guldet där det hör hemma, fan vilken skön seger över djurgården och deras dåliga supportrar.
kul att laine fick avgöra också eftersom han varit grym i finalspelet




Jobbigt va.

ja de var en tung förlust igår, hv som hade så många chanser, jaja det är inte kört ännu, men vinst ikväll är ett måste. sen måste dom tillbaka till globen där folk inte kan beta sig som folk, tycker det är så larvigt.
nu måste jag plugga.
lägger in lite bilder från andra finalen i jönköping som vi var på.




helgen

hej alla ni få som läser min blogg. vore kul om ni kommenterar ni som läser min blogg, ålder och var ni kommer ifrån, behöver inte skriva namn om ni inte vill, så man får reda på om någon läser min blogg.
i torsdags fick jag rycka in och hjälpa hemtjänsten och åka med en tant till akuten i växjö, vi åkte hemifrån 16 och kom hem 00.30 på natten, som tur var så va det inget allvarligt med henne så hon fick följa med hem. i fredags tog vi det lugnt och jag älskling, vi tog fram grillen och grillade hamburgare, första grillningen för i år, gott var det och varmt och skönt var de me. i lördags jobbade jag från 12.45-21.15 så då hände de inte så mycke innan jobbet, i söndags var de nog den varmaste dagen hittils, vi var ute i skogen och jag hjälpte pelle med att bära stolpar till hans stängsling, och vi åt god fläskfilegryta ute på terassen i solen, sen åkte vi en sväng med bilen och kollade lite och vi tog fikakorg med oss me, så de blev lite fika i skogen sen hände de inte mer den dagen. idag har jag varit i skolan och jag fick lite gjort iaf. ska dit imorrn också, skall försöka ta tag i det klokt nu så man blir klar innan man blir gammal.
nu är man själv igen men det är nog sista veckan i malmö för pelle, sen vet han inte riktigt vad som händer, hoppas han hittar något hemma snart, tycker inte om att vara ifrån honom så länge, fast de är ju bara 3 nätter men dom känns väldigt långa.


ha de /H

grillade i fredags

kissen gillar påsar


Hv



Nu håller vi tummarna för att guldet går till Jönköping. Störst,bäst&vackrast HV71


RSS 2.0