.........

helgen har varit lugn, förutom att i fredags så var våran brunn tom, i lördags hade den fyllt upp sig igen men då var det någe fel på pumpen som pumpar in vatten till oss, så det är tredje dagen idag vi är utan vatten, väntar på rörmokaren som skall komma och fixa detta men han verkar vara lite seg. vi har fått duscha hos pelles son och hämtat vatten vid hans bror och son, lite jobbigt faktiskt utan vatten... jobbigast är toaletten, får pinka ute eller hälla massa vatten snabbt i toaletten så det spolar bort.... tur man skall bo på hotell inatt, jag ska tköra till oskarshamn ikväll och möta mamma, sen skall vi bo på hotell där och köra till linköping imorrn hon skall på sjukan där... en kul liten roadtripp, sen får man träffa morsan med det är ju ett plus.
har haft ont i ögat hela veckan som gått, var vid vc i fredags men dom gjorde inget, var där idag också så jag skall till ögonmottagningen i växjö på onsdag, skall bli skönt att få veta vad det är som gör så j*kla ont.
hockeyn har ju börjat också, det har ju börjat galant för HV, skönt... hoppas det håller i sig.
nu skall jag kolla lite på tv sen laga mat sen skall jag börja dra mig mot oskarshamn.

ha de/H

det blir rätt mycke disk när man inte har vatten till att diska :)

 min prinsessa


thailand here we come

Anmälningsavgift 3 450 :- är betalt



anmälningsavgiften till våran thailandsresa är alltså betald, våran resa är bokad.. fan va gutt.... åker den 9/1 och kommer hem den 7/2....
kommer längta ihjäl mig innan vi åker =)

 






hej

var ett tag sen jag skrev nu, det har hänt lite iaf, mamma var här förra veckan, det var trevligt, vi var i ullared, shoppade i växjö,plockade svamp och bara njöt av varandras sällskap.... i helgen har vi varit i göteborg lör-sön för pelle skulle köra lamborgini som han fick av mig när han fyllde år, sen åkte vi till erika och said och sov över där en natt, det var jätte trevligt, dom bodde fint iaf =) hoppas nu dom kommer till oss snart...
när vi kom hem igår så stod en kossa utanför staketet, vi blev lite paffa, som tur var så var det bara en av dom två vi har så han hade inte dragit iväg, hade båda rymt så hade dom nog dragit... kan ju säga att dom blev lyckliga när dom fick vara tillsammans igen, sprang runt som dårar...
ikväll börjar hv:s jakt på sm-guldet,skall bli kul....

ha de /H





hoppas på detta igen

........

helg igen, har inget planer alls , jag börjar nog bli sjuk, ont i halsen och allmänt sliten... orkar inte skriva mer. lägger upp lite bilder på musan, hon har hittat ett mullvadshål i marken och blev helt galen, stoppade ner tassen i hålet och viftade....






trött kisse

hon är ju för söt min lilla ögonsten

helgen

i helgen så har vi fixat en massa ved till vintern, tråkigt som bara den men vill ju ha värme i vinter. jag har hjälpt älskling att stängsla, bärt stolpar och varit hans lilla betjänt när han behövs något =) vi har också plockat undan poolen, nu är den säsongen över, vi funderar fram och tillbaka om vi skall spika igen hålet eller inte, men vi skall prova en sommar till.
vi har även jagat ut möss från huset som kissen har släpat in och busat med, blir knäpp på henne ibland :)
igår när min sambo kom hem så hade han köpt blommor till mig, han är ju bara för underbar. på måndag komemr mamma på besök hon stannar till torsdag, skall bli kul, umgås bara hon och jag, vi ska iaf till ullared, det är alltid lika kul =)
annars händer det inte så mycket, sitter hemma och degar bara, skit segt med jobb just nu, dom sparar väl in en massa pengar.... funderar starkt på att bli lärling på någon målarfirma eller något, skall kolla upp det närmare.
nu ska jag ut och kolla om jag får igång gräsklipparen..

ha de /H

poolen är borta


mina fina blommor från älskling

Gotlandsvistelse

Vi har ju varit på gotland i 10 dagar , kom hem i söndags kväll.
har varit jätte kul och skönt med lite ledigt efter att ha jobbat hela sommaren.
vi har kört massa vattenskoter, åkt vattenskidor och ring, träffat massa trevliga vänner, tyvärr hann man inte med alla lika mycke som man egentligen skulle vilja,  umgåtts med min familj, kollat in sudret, hoburgsgubben, eksta kusten, norra gotland,fårö,blå lagunen.
vi har grillat och ätit gott varenda dag, slite marknad har vi också varit på, shoppade det gamla vanliga, korv och kola och brända mandlar, på fredagen hade jag en trevlig fest med några vänner från slite, skit kul att träffa erika igen, på lördagen hade vi en trevlig kräftskiva vid pappa, trevligt folk och god dricka..

ha de/H




en tam räv som lever på ön enholmen, han gillade iaf grillchips

för mer bilder klickar på länken
http://www.facebook.com/album.php?aid=145023&id=582074814&l=06ae91b571


RSS 2.0